Credo

Hárman, közösen, a feladatokat magunk között megosztva dolgozunk. Mindhárman észak-kelet Magyarországról származunk, szívügyünk ez a régió. Küldetésnek érezzük, hogy ott létrehozzunk valamit, ahonnan származunk, ezzel visszaadva valamit a helyi közösségnek.

Fontos az értékmegőrzés, a hagyományok tisztelete, de ugyanilyen fontos, hogy meg tudjuk szólítani a mostani 30-as generációt. Tokaj jövőbeni sikerének a kulcsa lehet, hogy sikerül-e szélesebb rétegekhez eljuttatni a borokat.

Ehhez szükség van szerethető, viszonylag könnyen érthető, a termőhelyet bemutatni képes kiváló minőségű borokra. Szeretnénk, ha sokan ismernék meg a borvidéket a Tokaj Drei borokon keresztül, ha meg tudnánk mutatni a borvidék szerethetőségét. 

Emberközeli, közvetlen stílus. 

Most indulunk, tanuljuk a területeinket, a fajtákat, tapasztaljuk a szőlőművelést és a borkészítést. Az első évjárat borai jó kiindulópontot jelentenek, de folyamatosan szeretnénk fejlődni. Velünk együtt a fogyasztóink is fejlődnek, együtt nőhetünk, fontos az edukáció.

Fontos a dűlő, az adottságok, de ennél fontosabb, hogy a borunkat az emberek nyissák ki akár egy kedd esti vacsorához, nyári teraszozáshoz.

Nincs mögöttünk több generációnyi borkészítési tapasztalat és milliárdos vagyon sem, a lelkesedésünk, hitünk Tokajban és civil szakmai hozzértésünk az az extra, ami hosszú távon fenntarthatóvá, azaz sikeressé teheti a Tokaj Dreit.

Felvállaljuk a tanulást és azt, hogy mindez kezdő tévelygésekkel jár. Ugyanakkor törekszünk a szakmai kiválóságra. Sokat elemzünk, beépítjük a folyamatainkba a tanulságokat. Profi megközelítést alkalmazunk. Célunk olyan borok készítése, amelyek Tokiótól Los Angelesig megállják a helyüket